Marian de Bruijn

Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in de Noordoostelijke Polder. Laten we zeggen dat daar mijn nuchterheid vandaan komt. Maar ik heb daar ook geleerd wat hard werken is en hoe je door moet zetten als de natuur met al haar kracht zich een keer tegen je richt.
Het was een leerschool waar ik zag hoe met zorg en de juiste aandacht de mooiste producten kunnen groeien. Iets wat ik ook vandaag herken binnen mijn coaching.

Na de Havo en de opleiding HBO-verpleegkunde werkte ik geruime tijd als psychiatrisch verpleegkundige/sociotherapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Het werken met mensen en hen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling was daar al en nu nog steeds mijn grote drijfveer. Op mijn 43e heb ik een switch gemaakt. Ik ben alsnog een opleiding aan de Pabo gaan volgen en ben ik sinds 2003 als leerkracht werkzaam in het basisonderwijs. Naast leerkracht begeleid ik in mijn functie als basisschoolcoach Pabo studenten in hun competentiegerichte opleiding.

De coach-component binnen mijn werk inspireerde me tot meer. Daarom ben ik naast mijn werkzaamheden als leerkracht in het basisonderwijs de opleiding tot gecertificeerd personal coach (CPC) gaan volgen bij de Associatie voor Coaching in Aarle Rixtel.
Al deze ervaring en expertise komt samen binnen mijn bedrijf Coach-tot-Coach. Het biedt nuchtere coaching met veel persoonlijke aandacht. Ik neem daarin mijn eigen ervaring uit het onderwijs mee, waardoor we al gauw dezelfde taal spreken. En ook dat is essentieel.

marianzw